Direktlänk till inlägg 5 november 2007

Thomas Vs Jonas Hellgren

Av Drama Queen - 5 november 2007 12:20

Detta inlägg är skrivet av min vän Tannaz:

Jag såg honom idag, Jonas. Jonas som betyder så mycket för mig och har tagit/stulit  sån stor del av mitt hjärta. Ändå väntar han på att jag ska ta de hundra första stegen. Han borde förstå vad jag känner för honom men han är kvar i sin bubbla av kill-skämt, fotboll och allt annat i hans liv som präglar den snygges vardag. Mig ser men ändå inte, ibland känns det som han bara ser igenom en. Ibland som att han inte ser en alls.

Tannaz påstår att han är en "player" ... jag vet vad jag ska säga om det. Jag vill inte tro det om honom. Hans ansikte har trollbindit mig och jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Jag har tagit alla första steg som finns. Jag väntar fortfarande Jonas. Bara en blick som skulle bekräfta det jag känner.

Samtidigt får jag massa SMS av han... Thomas. Det här skulle bli en bra film tror jag . Jonas har tagit mitt hjärta och jag har tagit Thomas. Varför ska kärleken vara så obegriplig. Eller så är det bara vi människor som gjort den så  obegriplig.

Hur som helst... jag är kär. Och Jonas snart måste du ge ett tecken ,, annars rinner mitt hopp ut i sanden och sköljs bort av havets vågor. 
ANNONS
 
michaela

michaela

5 november 2007 12:36

bra skrivet:Djag tror att du skriver utifrån di själv:D

http://varlden

 
Ingen bild

Niklas

5 november 2007 13:23

Jag undrar om Jonas kommer att ta de där första stegen. Snart får du väl fråga honom rakt ut. :)

Thomas tycker jag att du ska vara ärlig mot och förklara att du inte är kär i honom (om jag har tolkat dig rätt). Risken är ju annars att han blir väldigt sårad när sanningen uppdagas.

/ Niklas

 
aaaaddddddd

aaaaddddddd

6 november 2007 12:23

skit i honom om han är så blind...
eller berätta för han hur du känner.

http://www.aaaad.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

..

Av Drama Queen - 4 april 2008 13:01

jag saknar dig storasyster... <3

Av Drama Queen - 4 april 2008 12:58

...

Av Drama Queen - 4 april 2008 12:53

Nu e det äntligen fredag, ska bli sjukt skönt med helg. Det känns verkligen som slut spurten i nian nu. En massa små projekt hät och där. En chans att höja sist betyg, och vem vill inte det liksom? Vi hade eng nationela idag hör och läsförståelse och...

Av Drama Queen - 10 mars 2008 10:47

Fuck skolan ibland! Idag hade vi ingen idrott och vi satt ner i gympasalen och väntade på läraren, som aldrig kom! Dom kan ju säga till om det liksom men jag kommer sakna léstradska cepe mycke det vet jag... fan va jobbigt att lämna det här men samti...

Av Drama Queen - 10 mars 2008 10:44

Nu är jag så över alla killar jag har haft kruser på. Jag gillar inte nån nu är det singel livet som gäller! Det är så jag trivs bäst, jonas kan typ gå och hänga sig själv elr nåt... och det suger!                                                     ...

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om dramaqueens?
 madde
 madde
 madde

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ D R A M A Q U E E N , ,   med Blogkeen
Följ D R A M A Q U E E N , ,   med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se